SCHUURT HET NIET DAN JEUKT HET WEL 

SCHUURT HET NIET DAN JEUKT HET WEL 

SCHUURT HET NIET DAN JEUKT HET WEL 

Over Studio Zandbak

Studio Zandbak is een creatief collectief gespecialiseerd in fotografie, illustratie en concept ontwikkeling. Wij staan met een been op de rand van de zandbak; klaar om te spelen, kastelen te bouwen en weer af te breken, niet bang om onze handen vies te maken. Het andere been houden wij stevig op de grond, om werk af te leveren dat spreekt tot de verbeelding.

Schuurt het niet, dan jeukt het wel

Naast het inzetten van onze eigen expertises, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van creatieven en ondernemers. Door het bundelen van krachten, kunnen wij een volledige productie verzorgen rondom jouw merk, product of idee. Van het ontwikkelen van de visuele identiteit en illustratie tot het verzorgen van fotografie, drukwerk en geschreven content.

Rosa Meininger

Een autonoom beeldmaker en freelance fotograaf. In haar artistieke praktijk werkt ze aan langdurige 'op de huid' sociaal-documentaire projecten.

Evy van Nispen

Een echte Brabantse sfeermaker met ondernemend karakter. Haar kwaliteiten liggen bij fotografie en het ontwikkelen van concepten van A tot Z.

Babette Bakermans

Een zelfstandig illustrator, grafisch vormgever en muralist. Haar werk heeft een retro gevoel en wordt gekenmerkt door haar interesse in surrealisme, mode en urban culture.

Locatie

Sint Janstraat 11
4811 ZK, Breda